Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeAngela van Dorssen

Spark Network

“I will hold the safe space to let people and teams shine in leadership”

Als trainer en gecertificeerd (team)coach hoop ik mijn steentje bij te dragen aan ‘hartelijk zakelijk’. Voor mij geldt dat in een zakelijke omgeving de mix van EN resultaatgericht EN echt contact leidt tot het maximale resultaat. Vertrouwen is daarin key. Ik zie dat als er vertrouwen is in teams het makkelijker is om elkaar actief feedback te geven en elkaar aan te spreken op gedrag. De kwaliteit van communicatie en besluitvorming neemt toe; het openlijk oneens zijn op de inhoud leidt tot een bredere analyse en oordeelsvorming. Teams waar het ook persoonlijk mag worden, hebben meer veerkracht en ervaren bovenal meer werkgeluk.

Ik werk in verschillende branches met zowel individuen als teams. De rode draad is dat we beiden zoeken naar impact en de grootst mogelijke stap voorwaarts. Ik geniet het meest als we beiden concluderen dat ik niet langer nodig ben, omdat de doelen zijn bereikt. De connectie blijft, de samenwerking stopt.

Sinds 2019 heb ik een specialisatie in neuroscience. Hoe werkt je brein? Wat kun je doen om meer voor elkaar te krijgen? Wat gebeurt er bij te veel/te weinig stress? Waarom zijn emoties ook ‘harde’ competenties en nodig om je volledige potentieel te benutten?

Let’s connect