Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type



Annetje Suorsa

Spark Network

Ik hou van uitdagingen. Het meest vanzelfsprekende is niets voor mij. Daarom heb ik Russisch gestudeerd, al had het misschien net zo goed Chinees kunnen zijn. Het onbekende trekt altijd. Ik heb drie jaar in Moskou gewoond en gewerkt en ik spreek nog aardig Russisch. Mijn man, een Fin, heb ik ontmoet in Los Angeles bij een management traineeship. Ik ben altijd bezig met leren. In beweging blijven, persoonlijke ontwikkeling en het beste halen uit anderen staan bij mij voorop.

Jarenlang heb ik gewerkt in competitieve, internationale omgevingen, in voornamelijk leidinggevende functies. De laatste jaren in mijn rol als leidinggevende realiseerde ik me dat vooral het ontwikkelen van mensen me bezig hield. Toen ik zelf vastliep met mijn team en zag wat de  impact was van een teamcoach, wist ik welke richting ik op wilde.

Inmiddels ben ik een aantal jaren werkzaam als teamcoach & trainer en werk met diverse opdrachtgevers. Variërend van de zakelijke dienstverlening, tot zorg en de advocatuur. Overal waar teams beter willen (leren) samenwerken kom ik in beeld.

Ik woon in Haarlem en ben moeder van drie kinderen, mijn meest ultieme team. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of paardrijden en sinds kort zwem ik ook in (ijs)koud water.

Recht door zeer maar met liefde
zo omschrijf ik mezelf graag. Ik daag mensen uit om naar zichzelf te kijken en zich bewust te worden van hun gedrag en impact op anderen. Hoe kun je binnen een team blijvende betrokkenheid creëren is voor mij de centrale vraag tijdens team coaching trajecten. Ik ga het moeilijke gesprek niet uit de weg en zal altijd de focus leggen op wat het team of het systeem nodig heeft om optimaal te functioneren.

Kwalificaties
Ik ben gekwalificeerd Lumina Spark Practitioner en gekwalificeerd teamcoach volgens de ORSC (Organisation, Relationship & System Coaching) methode. ORSC is een ICF geaccrediteerde systemische coaching methode, waar de focus ligt op de relatie tussen de individuen en de groep als geheel.

Want to know more?