Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeAsmaa Latafi

Spark Network

Waar ik op AAN ga, is de sweet spot van mijn fascinatie voor de menselijke psyche, complexe verandervraagstukken en van een doel naar een resultaat kunnen komen.

Na mijn studie Bedrijfswetenschappen en Marketing aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, heb ik bij verschillende bedrijven als projectmanager, productmanager en consultant gewerkt. Gedrag, gedragsverandering hebben altijd mijn interesse gehad en zijn een rode draad in mijn (werkende) leven. “Wat maakt dat mensen reageren zoals ze reageren?” en “Hoe krijg je mensen in beweging?”. Begin 2018 heb ik mijn eigen bedrijf gestart en richt ik mij als freelance projectmanager en consultant op (digitale) transformaties en verandertrajecten. Sinds 2019 begeleid ik als coach ook individuen met werk- en levensvraagstukken en begeleid ik intervisiebijeenkomsten.

Kenmerkend voor mij is de combinatie van resultaatgerichtheid en bezieling; mijn levensmotto is dan ook “soms moet je vertragen om te kunnen versnellen”. Ik ben nieuwsgierig, intuïtief en hands-on; ik houd ervan om tot de kern van een probleem te komen, de beste oplossing te vinden en vervolgens ook te DOEN. Bij het begeleiden van individuen, doe ik dit door (tussen de regels door) te luisteren, te reflecteren op wat er zich in het hier-en-nu aandient, te spiegelen en in verbinding te confronteren. Om vervolgens, door prikkelende opdrachten, mensen echt met ander gedrag te laten oefenen en ervaren. Het mogen begeleiden in de reis en groei van anderen voelt elke keer weer als een cadeautje.

Mijn ambitie is om mensen in staat te stellen hun doelen te bereiken door het vergroten van zelfinzicht. Zo ontstaat er keuzevrijheid en nieuwe energie om dingen echt anders te gaan doen. Resultaat: meer energieke, gelukkige en effectieve mensen en organisaties.

Want to know more?