Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeCees ten Thije

Spark Network

In mijn familie staan leren, verbeteren, pragmatisme en vooruitkomen centraal. Waarden die ik tot op heden meeneem. Na mijn studie Kunstgeschiedenis, werkte ik 20 jaar in het bedrijfsleven als sales- en marketingdirecteur, ondernemer in digitale platforms en interim manager in de universitaire sector.

Na opleidingen tot coach, trainer en facilitator begeleid ik professionals, teams, afdelingen die moeten of willen veranderen. Dit doe ik met een pragmatische, toegankelijke, prettig confronterende, learning-by-doing aanpak en een systemische blik. Inspiratie voor deze aanpak vind ik o.a. in Design Thinking, Agile werken, Scenario Planning, Deep Democracy en Systemisch Werk. Gezamenlijk zelf oplossingen vinden, besluiten nemen en in actie komen en de vooropstelling van het stakeholder belang zijn de kenmerken ervan. Natuurlijk gaat het dan ook over emotionele en sociale intelligentie, effectieve communicatie, groepsdynamica, samenwerking, zelfoplossend vermogen, (persoonlijk) leiderschap en presteren.

Naast mijn werk voor Spark, ontwikkel ik een online change management tool, wandel ik graag, werk ik aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en onderhoud ik een website over duurzaam en zelfvoorzienend leven. Tenslotte ben ik een fervent kok en (stief)vader van vier meiden.

www.ceestenthije.nl