Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeDanielle Schade

Teamcoach, ondernemer en levenslustig familiemens

Graag wil ik het verschil kunnen maken, iets wezenlijks bijdragen aan mijn omgeving. En sta in mijn kracht als ik dat doe waar ik goed in ben én datgene doe wat goed voelt.

Mijn stroomversneller ‘vertrouwen’ is het beste advies dat ik ooit kreeg: leef je eigen droom, volg je passie. Vraag je af wat jou raakt en drijft. En handel daar naar. Ik ben bewust, met zowel een beetje lef én een beetje pijn uit mijn comfortzone gestapt om te kunnen groeien en datgene nu te kunnen doen waar mijn ambitie ligt.

“Groeien is springen in het onbekende, telkens weer”.

Hoe werk ik?
Mijn manier van werken kenmerkt zich door te spiegelen en te confronteren. Ik vraag, luister goed, reflecteer en pak snel de kern. Ik ga op zoek naar dat wat er wel is, maar niet wordt uitgesproken. Mijn doel is om dat vervolgens wél op tafel te krijgen, altijd in verbinding met mensen. Op deze manier creëer ik ruimte voor verandering en ontwikkeling. Hierdoor ben ik in staat om beweging te creëren die bijdraagt aan het bereiken van het resultaat waar jullie als team en organisatie samen voor staan.