Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeDick A. Rüger

Coach, facilitator, trusted advisor


Professionele achtergrond
Dick heeft 25+ jaar ervaring in de internationale corporate wereld als manager en projectleider. Hij heeft bedrijfsonderdelen helpen opzetten, een verscheidenheid aan teams (be)geleid en bijgedragen aan de definitie en implementatie van strategieën. Dick heeft veel ervaring met diverse, multiculturele omgevingen.

De rode draad in zijn carrier is het laten groeien van organisaties, teams en bovenal mensen.

Coaching visie
Dick gelooft dat iedereen impact heeft op zijn/haar omgeving en vice versa. Hij kijkt daarbij vooral naar de samenstelling en samenwerking binnen een partnership, team of afdeling.

Dick daagt je uit om uit je comfort zone te treden, maar altijd in een veilige omgeving om te experimenteren en feedback te ontvangen.

Dick richt zich op i) het 1-op-1 coachen van professionals, ii) het coachen van partnerships, teams en organisaties om hen gezamenlijk beter te laten functioneren en iii) het coachen van teams ter verbetering van hun Agile transformatie.

Dick coacht mensen en teams op verschillende niveaus en met verschillende achtergronden met een speciale focus of vrouwen. Hij is een groot voorstander van diversiteit en inclusiviteit en helpt netwerken, zoals The Professional Women’s Network Amsterdam, TheNextWomen, Polaris en WE organization.

Dick heeft een masters in economie en is o.a. gecertificeerd in ‘Coaching for Leadership and Personal Development’ (the Tavistock Institute for Human Relations), gecertificeerd Agile Practitioner (het Agile Consortium) en lid van NOBCO. Hij volgt momenteel een opleiding in Organiszation and Relationship System Coaching (ORSC – CRR Global).

Dick’s eigen purpose is om anderen te helpen groeien …

“To offer you my hand so you can cross those wild rivers.”


Persoonlijke achtergrond
Dick woont in Bloemendaal, is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Hij is een zeer enthousiaste langeafstandsloper en lid van Rotary Club Amsterdam West. Daarnaast houdt hij van yoga, klassieke muziek, culinaire verrassingen en het ontdekken van andere culturen.