Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeErwin Dohmen

Reisbegeleider, teamcoach, verbeteraar en mountainbiker

Ik houd van mijn vak: mensen, teams en organisaties in beweging zetten. Als vader van 3 dochters en zakelijk partner van Stroom Zuid, zet ik mijzelf graag in beweging op mijn mountainbike en reflecteer ik dagelijks over “de hoe en waarom vraag” waarop ik mezelf in de juiste beweging zet.

Doe ik de juiste dingen, krijg ik er energie van en helpen ze in de richting waar ik mij naar toe wil bewegen?

Ik ben nieuwsgierig in datgene wat ik nog niet weet. Daarom blijf ik leren. Ik geniet van een bestemming waar ik nog nooit ben geweest. Daarom blijf ik reizen.

“De onderstroom die niemand ziet, bepaalt onze richting op elk gebied”.

Hoe werk ik?
Ik werk graag mens- en praktijkgericht met ook voor bestaande kwaliteiten, oog voor het systeem waarin teams werken (effectief en niet effectief) en oog voor de weg waar men zich naar toe wilt bewegen. Teams begrijpen dat de kracht zit in echt vertrouwen in elkaar, durven loslaten, nieuw leren kijken en de juiste dialoog aan te gaan met het juiste teamdoel voor ogen. Om van daaruit de juiste interventies te mogen plegen om teamprestaties blijvend te verbeteren. Ook ruimte is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarom werk ik graag in inspirerende omgevingen. Voor mijn leiderschapsreizen ga ik graag naar Slovenië en Cambodja. Een nieuwe context daagt uit tot een andere manier van waarnemen.

Inspirerend, confronterend, resultaatgericht, praktisch en mensgericht zijn begrippen die mijn stijl typeren. Eigenaarschap en ontwikkeling dragen bij tot meer geluk. En daar doe ik het graag voor.

Want to know more?