Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeMarcel van der Haas

Als jongste uit een gezin van acht kinderen heb ik al snel een grote interesse ontwikkeld in de psychologie van mensen, de dynamiek van groepen en de onderlinge communicatie binnen en tussen groepen. Vandaar mijn passie: bijdragen aan de professionele ontwikkeling, verandering en communicatie van leiders, teams en organisaties; bij het samen creëren van een gezonde leer- en werkomgeving met een goede balans tussen uitdaging, veiligheid, plezier en zingeving.

Mijn visie is dat leiders, teams en organisaties succesvoller zijn, wanneer ze zich ontwikkelen en verbinden vanuit ieders eigen kracht. Iedereen zit dan beter in zijn vel, heeft meer plezier en komt beter tot bloei. Er ontstaat meer ruimte voor innovatie, creativiteit en ondernemerschap en er wordt effectiever samengewerkt aan gedeelde ambities en hogere zingeving.

Verandering begint mijn inziens van binnen uit en kan niet van buiten worden opgelegd. Daarom werk ik graag op maat vanuit de kracht van de mensen, de teams en de organisaties zelf. Hoe? Door met elkaar een ‘goed gesprek’ te voeren, in welke vorm dan ook. Er gaat niets boven een goed gesprek, mits alles mag worden gezegd en iedereen echt wordt gehoord. Een constructieve dialoog die ook ruim baan geeft aan ieders gevoelens en ervaringen.