Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/f/2/sparkforgrowth.com/httpd.www/wp-content/themes/FoundationPress-child/blocks/image-text.php on line 5 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/f/2/sparkforgrowth.com/httpd.www/wp-content/themes/FoundationPress-child/blocks/image-text.php on line 5Nina Hueber

Team Coach | Organisatie Coach | Consultant

Mijn passie ligt bij trajecten waarin ik leidinggevenden en hun teams kan begeleiden bij het ontdekken en inzetten van hun eigen kracht ten diensten van het gezamenlijke doel. Soms lijken de ambities van medewerkers en leiders uiteen te lopen. Dan is het juist de uitdaging om de gemeenschappelijke deler te vinden en organisatiebreed eigenaarschap voor het behalen van het einddoel te creëren. Op weg naar die stip op de horizon heeft iedereen een unieke bijdrage te leveren, zolang je hiervoor maar de juiste handvatten aanreikt en de juiste context creëert. Dat is mijn overtuiging en daar ga ik voor wanneer ik samen met een organisatie een ontwikkelingstraject inga.

Als gedreven, resultaatgerichte en analytisch sterke teamspeler kom ik dan ook goed uit de verf wanneer organisaties wendbaarder en effectiever willen worden. In situaties waar het erom gaat het potentieel van mensen en teams zo volledig mogelijk te benutten door zowel beproefde als nieuwe manieren van organiseren, communiceren en samenwerken in te zetten. Ik ben in staat mensen in beweging te krijgen en kan, mede door mijn brede ervaring op het gebied van organisatieadvies, HR en recruitment, op alle niveaus communiceren. Dit doe ik zelfverzekerd en met charme, zodat ik ook in heikele situaties snel tot de kern kom. Mijn studies Bedrijfskunde en Antropologie vormen daarnaast een solide basis om met een frisse blik naar intermenselijke, bedrijfsmatige en organisatorische uitdagingen te kijken.

Elk traject zie ik als een uitgelezen kans om samen met de klantorganisatie te groeien, te leren en te manifesteren. Duurzame beweging komt mijns inziens namelijk alleen tot stand in co-creatie. Mijn insteek is daarin zowel mens- als resultaatgericht: hard op de inhoud, zacht op de mens.

Want to know more?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/f/2/sparkforgrowth.com/httpd.www/wp-content/themes/FoundationPress-child/blocks/questions.php on line 19