Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post TypeRick Willemsen

Trainer/coach Spark for Growth

Rick Willemsen werkt als teambegeleider-, leiderschapscoach, trainer, facilitator en systemisch coach. Zijn motto is “ Leren verrijkt organisaties!”

Rick gelooft in het idee dat je je leven lang met leren bezig bent, waarbij je in elke fase van je (privé en werkende) leven nieuwe inzichten opdoet en je nieuwe vaardigheden kunt leren. Rick hanteert hierbij verschillende coachingsstijlen geïnspireerd op diverse methodieken: voice dialogue, psychodrama, systemisch werken, familie-en organisatie- opstellingen en transactionele analyse. Hij is gecertificeerd Birkman-(loopbaan)consultant.

Zijn boeken over authentiek leiderschap “ Echte leiders
in echte organisaties” (in 2011 genomineerd voor Managementboek van het jaar) “PITCH! (2014)” en “Werken met Passie (2020)” inspireren hem bij het ontwerpen van impactvolle trainingsprogramma’s.

Door zijn opleidingen bij Phoenix en Hellinger heeft hij geleerd om patronen en thema’s bij zowel teams als individuen bloot te leggen en deze bespreekbaar te maken. Met een systemische blik, steeds vanuit een veilige setting en met als doel om samen met een team of groep resultaten te behalen.

Rick woont in Amsterdam, is getrouwd met Rowin en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd loopt hij hard, fitnest hij, doet hij aan yoga, speelt piano en houdt van kleinkunst en theater.

 

Want to know more?

Rick Willemsen